2024-06-18T00:00:00+00:00
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Nu de coronamaatregelen iets versoepeld zijn gaat De Paraplu weer starten met een klein aantal activiteiten waaronder het organiseren van creatieve workshops. Deze workshops staan op een aantal vrijdagen op het programma onder deskundige leiding van Patricia de Jong.

De tweede workshop is op vrijdag 7 augustus van 10.00-12.00 uur in ‘t Poelhuys. Op het programma staat dan het maken van een Dromenvanger of windgong

Met behulp van een voorbeeld weeft u een patroon binnen een ring. Vervolgens versiert u het met kralen, veren, ed. óf u maakt een prachtige windgong met behulp van kralen, touw, schelpjes, en ander materiaal. U geeft u keuze door bij opgave. De decoratie staat leuk bij het balkon of in de tuin, maar natuurlijk ook in huis.

Deelname kost € 5,– per workshop, dit is inclusief een kopje koffie of thee.

Om organisatorische redenen en in verband met de voorschriften van het RIVM moet u zich vooraf aanmelden bij Lida Zoet via telefoon 0252-410331. Maximaal 20 deelnemers.

De volgende workshops zijn op 14 augustus (Mandala tekenen) en 21 augustus 2020 (intuïtief schilderen).

Wij zullen ons strikt houden aan de voorschriften van het RIVM.

De voornaamste regels zijn o.a. ; als u zich niet goed voelt, blijf dan thuis en meldt u af. De minimale onderlinge 1½ meter afstand-regel tussen personen, de hygiëne regels (wij zorgen voor desinfecterende alcohol) en de verplichte reservering door deelnemers aan bijeenkomsten. Dit laatste wil zeggen dat elke deelnemer zijn of haar persoonsgegevens moet opgeven aan de organisator voor eventuele latere acties. De indeling van de zaal en het gebruik van de materialen zal ook Coronaproof zijn.