Seniorenbus Lisse2019-01-03T14:56:30+00:00

Seniorenbus Lisse

Voor ouderen met een vervoersprobleem is er in Lisse de Seniorenbus. Voorbeeld: u wilt een bezoek afleggen aan uw huisarts, fysiotherapeut of kapper, boodschappen doen of op bezoek bij kennissen/familie. Deze dienstverlening – door vrijwilligers georganiseerd – is een prettige en comfortabele manier om van deur tot deur te worden gebracht.

Om gebruik te maken van de Seniorenbus, belt u minimaal een dag tevoren tussen 08.30 en 12.30 uur naar de telefoondienst 06-83535859. Nadat u telefonisch bent ingeschreven, wordt u door de chauffeur van de dag op de juiste dag en tijd thuis opgehaald en later op de dag weer teruggebracht naar uw huis. De bus rijdt elk kwartier van 8.30 tot 17.15 uur.

De kosten van een enkele rit binnen Lisse en Lisserbroek zijn € 1,75 per persoon. Die kosten dienen contant afgerekend te worden bij de chauffeur. Een enkele rit net buiten de gemeentegrens van Lisse kost € 3,50 per persoon. We rijden inwoners van Lisse en Lisserbroek voor deze prijs naar Sassenheim, Voorhout, Warmond, Hillegom en De Zilk.

Als u zeer regelmatig gebruikmaakt van de Seniorenbus, kunt u door ons ingeroosterd worden, zodat u niet steeds hoeft te bellen voor een afspraak. Voor meer informatie kunt u bellen naar de coördinatoren van de bus: Rien Jongman, 414200/06-49744132 of Johan van Zoest, 415521/06-53630009.

Nieuwe chauffeurs zijn altijd welkom.

Adverteerders op de Seniorenbus

De Stichting voorheen Coöperatie Onderling Belang leverde een grote financiële bijdrage in de kosten van aanschaf van een vervangende bus. Mede dankzij de bijdragen van onderstaande bedrijven en instellingen kan de Seniorenbus Lisse blijven rijden tot en met 2019:

Time Out – HaarmodeBol van Voordeel – Hans LuyckenWereld Wijnen Lisserbroek
Boot en Broersen Praktijk FysiotherapieSportcentrum De WaterklantenGemeente Lisse/Lokaal Loket Lisse
Stucadoorsbedrijf Van LeeuwenWelzijnskompas LisseBaaij Visspecialist Lisse
Hollands Kaascentrum/marktMeesterbakker Van MaanenMarente – Zorg
AllerzorgGarage Ruud van der ZonStek – Wonen
Fotografie Mike van Bemmelen Zoeterwoude

Makelaardij ‘Chantal Lefeber’Ilio Reklame Hillegom
Hoes Installatiebedrijven – BaderieSupermarkt Jumbo – PoelmarktGroepspraktijk Oefentherapie Cesar
Tandprothetische praktijk van BeekBoot en Broersen Praktijk Fysiotherapie

VDSD bv Verzekeringen
Stannah Trapliften bv