2024-06-18T00:00:00+00:00
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Workshop bij De Paraplu 

Nu de coronamaatregelen iets versoepeld zijn, gaat De Paraplu weer starten met een klein aantal activiteiten waaronder het organiseren van creatieve workshops onder deskundige leiding van Patricia de Jong.

De eerste workshop is op vrijdag 24 juli, van 10.00-12.00 uur in ‘t Poelhuys. Op het programma staat dan ‘Tijdschriftenkunst’.
De pagina’s van een tijdschrift kunt u vormen door middel van rollen, vouwen, knippen, scheuren, weven, e.d. Het resultaat is een prachtig kunstwerk.

Deelname kost € 5,– per workshop a contant inclusief een kopje koffie of thee.

Om organisatorische redenen moet u zich vooraf aanmelden bij Lida Zoet via telefoon 0252-410331. Maximaal 20 deelnemers.

De volgende workshops zijn op 7 augustus (het maken van een dromenvanger of een windgong), 14 augustus (Mandala tekenen) en 21 augustus 2020 (intuïtief schilderen).

Wij zullen ons strikt houden aan de voorschriften van het RIVM.

De voornaamste regels zijn o.a. ; als u zich niet goed voelt, blijf dan thuis en meldt u af. De minimale onderlinge 1½ meter afstand-regel tussen personen,

de hygiëne regels (wij zorgen voor desinfecterende alcohol) en de verplichte reservering door deelnemers aan bijeenkomsten. Dit laatste wil zeggen dat elke deelnemer zijn of haar persoonsgegevens moet opgeven aan de organisator voor eventuele latere acties. De indeling van de zaal en het gebruik van de materialen zal ook Coronaproof zijn.