Workshops in ´t KrantCafé Lisse

Elke eerste vrijdag van de maand is er een creatieve workshop in het KrantCafé Lisse, dat is gehuisvest in ´t Poelhuys. De deskundige leiding is in handen van Patricia de Jong.

Vrijdag 4 oktober klomp-egel maken

Op vrijdag 4 oktober a.s. is het thema KLOMP-EGEL MAKEN. Neem zelf een houten klomp voor een volwassen persoon mee. Deze schilder en decoreer je tot een egel. Het houten schoeisel is veelal zeer goedkoop verkrijgbaar in Kringloopwinkels.

Op vrijdag 1 november a.s. staat SCHILDEREN ALS BEROEMDE OUDE MEESTERS op het programma. De werken van enkele bekende schilders, zoals Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh en Piet Mondriaan, worden toegelicht. Vervolgens neem je vol opgedane inspiratie zelf de kwast ter hand!

De workshops zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname kost € 5,– per keer inclusief materialen, exclusief klompen. Om organisatorische redenen moet je je vooraf aanmelden bij mevr. Lida Zoet, telefoon 410331 of e-mail lidazoet@hotmail.nl. Voor nadere informatie zie ook www.deparaplu-lisse.nl en www.prutsenpracht.nl.

Het programma in 2019 bestaat uit:

  • Vrijdag 04.10.2019: Klomp-egel maken.
  • Vrijdag 01.11.2019:  Schilderen als beroemde schilders.
  • Vrijdag 06.12.2019: Kerstdecoratie maken.

Vrijdag 1 november Schilderen als beroemde schilders

We bespreken bekende kunstwerken van diverse beroemde schilders. U doet inspiratie op en gaat vervolgens zelf aan de slag. Zo kunt u bijvoorbeeld dezelfde techniek gebruiken als Vincent van Gogh of werken met donker en licht zoals Rembrandt.

Vrijdag 6 december Kerstdecoratie maken

  • U vouwt de bladzijden van een boek en maakt met behulp van divers materiaal (meer dan op foto) een prachtige kerstengel.

2019-09-10T15:13:42+00:00