Inloopcafe Lisse

Elke week op dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 9.30 uur tot 12 uur is het een gezellig samenzijn van het InloopCafé Lisse in zaal Hyacint van De Beukenhof. U bent van harte welkom in het InloopCafé Lisse voor een kopje koffie of thee (voor eigen rekening), een sociaal contact, het lezen van de krant en/of een gesprek met de overige gasten of gastvrouwen en/of –heren. Ook is er ruimschoots gelegenheid om creatief bezig te zijn, wenskaarten te maken, te handwerken, een spelletje te spelen of een kaartje te leggen.

Computerinloop in De Beukenhof

Op de 1e dinsdagmorgen van de maand kunt u van 10.00 tot 12.00 uur met computer- of tabletvragen terecht in het InloopCafé in De Beukenhof.

Hebt u vragen of problemen over het werken met uw computer, laptop of tablet dan kunt u daar terecht. Indien mogelijk kunt u uw vraag van tevoren mailen naar computerinloopvraag@gmail.com zodat de vrijwilliger zich op het probleem kan voorbereiden. Zo nodig neemt de vrijwilliger van dienst in de loop van de maand contact met u op om een afzonderlijke afspraak te maken. Hebt u in het algemeen vragen over internet, wat is een tablet?, wat kan ik met een computer doen?, ook dan bent u ook van harte welkom.

 ****************************

Wie heeft er nog `knutsels´ of `frutsels´?

Wie `knutselt´ er graag: kaarten maken, breien, haken, borduren, enz.? Alleen thuis bezig zijn, is maar saai … nou ja, dat KAN het zijn …;-). Met anderen erbij kom je op meer ideeën: je inspireert elkaar. 

In zaal De Hyacint van De Beukenhof kan naar hartenlust geknutseld worden en wel van 9.30 – 12.00 uur op de dinsdag- , donderdag- en vrijdagochtenden.

Iedereen is welkom. Het is geheel gratis! Alleen de genuttigde koffie hoeft u maar te betalen. Maar wie knutselspulletjes (`frutsels´) over heeft, mag ze gerust meebrengen. Zo kunt u ook een eigen snijmat, snijmesje, kraaltjes, restjes kant en lint, kleurige knopen, stempels, DMC-garen en bijbehorende naald(en) enz. meebrengen voor eigen gebruik, maar dit is echt niet verplicht. Het gaat om de gezelligheid.

Komt u ook eens kijken, geheel vrijblijvend? Wie weet, blijft u gezellig ‘hangen’ …

2019-10-12T15:30:34+00:00