2024-06-18T00:00:00+00:00
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Elke eerste vrijdag van de maand is er een creatieve workshop in het KrantCaféLisse, dat is gehuisvest in ´t Poelhuys. De deskundige leiding is in handen van Patricia de Jong.
Op vrijdag 1 november a.s. staat SCHILDEREN ALS BEROEMDE OUDE MEESTERS op het programma. We bespreken bekende kunstwerken van diverse beroemde schilders. De werken van enkele bekende schilders, zoals Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh en Piet Mondriaan, worden toegelicht. U doet inspiratie op en gaat vervolgens zelf aan de slag. Zo kunt u bijvoorbeeld dezelfde techniek gebruiken als Vincent van Gogh of werken met donker en licht zoals Rembrandt. Vervolgens neemt u vol opgedane inspiratie zelf de kwast ter hand!

De workshops zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname kost € 5,– per keer inclusief materialen, exclusief klompen. Om organisatorische redenen moet je je vooraf aanmelden bij mevr. Lida Zoet, telefoon 410331 of e-mail lidazoet@hotmail.nl. Voor nadere informatie zie ook www.deparaplu-lisse.nl en www.prutsenpracht.nl.