WOISKY VS WOISKY

 

Datum       : zondag 15 september 2019

Plaats         : Stadsschouwburg Velsen               

Vertrek      : 15.30 uur

Kosten       : € 43,50 (te betalen voor 15 augustus 2019)

 

Een mooiere en swingender seizoensopening is nauwelijks denkbaar. Wie kent niet Max Woisky Sr. met zijn song “B B en R, dat is Bruine Bonen met Rijst”?

Nederland in de jaren ՚30. Max Woisky Sr. is één van de eerste Surinamers die naar Nederland komt. Hij opent een nachtclub en weet in het witte Nederland met bluf en charme te overleven. Er ontstaat een generatieconflict tussen Woisky Senior en Woisky Junior wat zich uit in een muzikale strijd tussen karakters en muziekstijlen. Kortom: Woiski vs Woiski is een groot feest met een rake inhoud.

Dit is een voorstelling die u moet zien: aangrijpend, opgewekt en swingend.

BIJ TWIJFEL HARD ZINGEN

Frances van Broekhuizen & Gregor Back

 

Datum       : zondag 6 oktober 2019

Plaats         : Stadsschouwburg Velsen       

Aanvang    : 15.00 uur

Kosten       : € 38,50 (te betalen voor 6 september 2019)

 

De meesten van u zullen de operazangeres Francis van Broekhuizen niet kennen, maar daar komt verandering in! Want als u zich voor deze voorstelling inschrijft, zult u zich haar lang blijven herinneren en het met ons eens zijn: dit is een geweldige zangeres, een operadiva van allure!

Wij kennen haar van het tv-programma Maestro waarin zij de dirigenten in spe achter de coulissen begeleidde en ook speelde zij glansrollen bij Opera Zuid. Zij heeft een fraaie stem en is een opvallende podiumpersoonlijkheid. Dat gaat u zien en horen in dit concert. Francis zingt daarin haar favoriete aria’s en liederen  en vertelt waarom die haar zo raken. Dat laatste doet zij op de haar kenmerkende droog komische toon.

Wij beloven u: het wordt een top muzikale zondagmiddag en wij hopen dan ook dat velen van u zich gaan inschrijven.

JAN KEIZER EN ANNY SCHILDER

Grande Finale

Datum       : zondag 27 oktober 2019

Plaats         : De Meerse, Hoofddorp

Aanvang    : 20.15 uur

Kosten       : € 51,00  (te betalen voor 27 september 2019)

 

Wat begon in de zomer van 1965 met een paar muzikale vrienden zou niet heel veel later uitgroeien tot een geweldige muzikale carrière voor de Band zonder Naam, beter bekend als BZN met als leadzangers Jan Keizer en Anny Schilder. BZN stopte in 2007. Jan en Anny zetten hun carrière samen voort. Deze middag zijn wij getuigen van hun Grande Finale.

GERARD ALDERLIEFSTE & COR BAKKER

En Route

 

Datum       :  dinsdag 5 november 2019

Plaats         :  Rijswijkse Schouwburg

Aanvang    :  15.00 uur

Kosten        :  € 44,50 (te betalen voor 15 september 2019)

 

Pianist Cor Bakker gaat op de Franse toer en brengt met zanger/gitarist Gerard Alderliefste Frans repertoire naar de theaters. Op het programma de mooiste Franse liedjes en chansons uit het repertoire van Ramses Shaffy met wie ze allebei samenwerkten. Met hun liedjes nemen zij het publiek mee op reis door Frankrijk. Ontkurk de wijn, want we gaan “En route”.

GEMEENTEMUSEUM DEN HAAG

Datum       : 21 november 2019

Plaats         : Den Haag

Vertrek      : 11.00 uur

Terug         : 16.30 uur

Kosten       : € 38,00 (te betalen voor 10 november 2019)

 

Het Gemeentemuseum Den Haag is een museum voor moderne kunst en kunstnijverheid. Het werd in 1866 gesticht als Museum voor Moderne Kunst. Later werd tot 1998 de naam Haags Gemeentemuseum gebruikt en vanaf oktober dit jaar wordt de naam Kunstmuseum.

Er is altijd een speciale tentoonstelling. Als wij er zijn is dat een eerbetoon aan Monet – Tuinen van Verbeelding. Er worden maar liefst 40 internationale topstukken bijeengebracht, met het gerestaureerde schilderij Blauwe Regen uit de eigen collectie als stralend middelpunt.

Info: www.gemeentemuseum.nl

NICK & SIMON

Sfeervol kerstconcert

Datum       : zondag 15 december 2019

Plaats         : Castellum, Alphen a.d. Rijn

Aanvang    : 15.00 uur

Kosten       : € 65,00  (te betalen voor 15 november 2019)

 

Ook al zin in de feestdagen? Nick & Simon trekken in de donkere dagen voor kerst langs een beperkt aantal theaters om daar samen met hun band sfeer en warmte te brengen. Wat u kunt verwachten is een keuze uit hun eigen sfeervolle kerstrepertoire, aangevuld met bekende kerstklassiekers.

CELTIC GOLD, An Irish Christmas

Datum       : zondag 29 december 2019

Plaats         : Zaantheater, Zaandam

Aanvang    : 15.30 uur

Kosten       : € 58,00  (te betalen voor 29 november 2019)

Een hartverwarmende show vol Ierse dans, folk en traditionele muziek zet het Zaantheater deze zondagmiddag in vuur en vlam. De 12 Ierse dansers behoren tot de top en maakten deel uit van de succesvolle dansshows “Lord of the Dance” en “Riverdance”. Geniet van vertolkingen van bekende traditionals als “Oh Danny Boy” op Ierse instrumenten zoals de Keltische harp, de bodhran en Ierse pipes. En natuurlijk worden er ook kerstnummers gespeeld zoals “Carol of the Bells”, “Silent Night” en “The First Noel”.

 

 

 

 

 

2019-08-15T16:49:13+00:00